Home > Daily Progress Report > Day 425 – Put Up 10 Posts

Day 425 – Put Up 10 Posts

Put up 10 posts today to 2 of my sites…

I also spent some time trying to re-create that site that was giving me problems yesterday within XSite Pro, however even with me creating a completely new “Web Site” within the program, I still had the same problems…the pages were being uploaded blank, 0 KB.Β  I think with that site I’m just going to have to edit the html and upload it manually or something because I have no idea whats going on.

Earnings For Saturday July 3rd:

  • CB = $20.76
  • Adsense = $34.00
  • UAW sale = $26.80 (tnx :>)
  • Total = $81.56

Income is a little low this weekend due to it being a long holiday weekend..

-Mike

 Mail this postStumbleUpon It!
Author: Categories: Daily Progress Report Tags:
  1. July 5th, 2010 at 05:25 | #1

    Sometimes Xsite Pro is acting up so I have to repeat the same action 3-4 times and then it works, try it.

    As for the video – my god is horrible, in a good way ahhahaah

  2. July 5th, 2010 at 05:43 | #2

    Officially, I think I’m sticking with WP. What I like about XSP though is the low bandwidth and the fact you don’t need to keep updating themes and plugins. Ah, well.

    Not trying to rub it in, btw, I think that having a $200 program not work is about as funny as a hole in the head. Hope it works out for you, Mike.

  3. Kevin
    July 5th, 2010 at 11:44 | #3

    Is it that Xsitepro is giving trouble with that one site only or are you having trouble with all totally new sites or additions to other sites that you have?

  4. Mikeman
    July 5th, 2010 at 15:59 | #4

    @Jorik

    Ya, tried several times, it still happens…ya, that video, lol, poor girl got bashed so hard in it.

    @JamestheJust on Elance

    That’s nothing, try dealing with problems on a computer you’ve dumped 2k into :/

    And there are pluses and minuses to everything…I’d rather not have to deal with people hacking into my WordPress sites, that puts your income in jeopardy, 1 site having issues uploading doesn’t.

    @Kevin

    It’s just that one site, something is not right with that particular site and I’m not sure what it is.

  5. July 5th, 2010 at 16:21 | #5

    @Mikeman
    Touche – there is always that. πŸ˜‰

  6. Pavel
    July 5th, 2010 at 16:46 | #6

    Is WP security a real problem? I mean, anyone experienced a hack when using good plugins and updates version?

  7. Mikeman
    July 5th, 2010 at 18:14 | #7

    @Pavel

    The reason I said that was because it was a problem for me on several of my sites..When you have hundreds of sites out there, I guess you’re bound to encounter it.

    Also, when you have a network that big, constantly updating WP is a pain in the ass.

  8. July 6th, 2010 at 00:41 | #8

    http://www.youtube.com/watch?v=fdfAIpDMTbM&feature=player_embedded#!

    mike check this out it’s hillarious too hahahaaha

  9. Mikeman
    July 6th, 2010 at 04:06 | #9

    @Jorik

    Haha, ya, saw that one :>

  10. Jon
    July 6th, 2010 at 17:34 | #10

    could always use a wp manager i personally use wp + wp hive to manage my sites πŸ™‚

  11. July 7th, 2010 at 04:06 | #11

    @Jon
    Never heard of that – thanks, Jon.

  1. No trackbacks yet.